• spanduk1

Apa Pilih Kita

Perusahaan

CANYAO minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi suku cadang mobil, nggabungake pangembangan produk, produksi lan dodolan minangka panyedhiya layanan lengkap.

Waca liyane

LAYANAN

Selaras karo kabijakan kualitas "kualitas pisanan, pelanggan sing paling dhuwur", kita terus-terusan nawakake pelanggan produk kelas siji lan layanan kelas siji.

Waca liyane

Kualitas

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu IATF16949, perusahaan kita setya kanggo produk sing efisien lan bermutu.

Waca liyane

Babagan awake dhewe

CANYAO didegaké tanggal 26 Maret 2021, kang minangka anak perusahaan saka Yangzhou Jiazhong Machinery Co. Kanthi pembangunan terus perusahaan, JIAZHONG iki nganyari kanggo umum taxpayer ing April 2007. Ing taun 2009, JIAZHONG lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001, lan bisnis sawijining utamané desain lan Pabrik bagean mechanical non-standar, cetakan (plastik, sheet metal), peralatan non-standar, hardware stamping produk, lan injeksi ngecor produk, kita duwe fog Lamp, armrest Box, tengah Panel lan ing 2009. , kita miwiti melu ing industri Manufaktur Auto Parts, lan kita minangka salah siji saka supplier qualified akeh OEMs domestik ing China.

Maca liyane